Locatiefilms voor het MBO

Van het filmen van alle opleidingsvideo’s, tot bijzondere gebeurtenissen en uitblinkers. Het ROC van Amsterdam en de Clipjesfabriek/ROCmedia werken al sinds de oprichting van ROCmedia in 2008 nauw samen. Er werden veel video’s in opdracht opgenomen voor de Amsterdamse MBO-instelling, maar daarnaast biedt de Clipjesfabriek ook een stageplek aan vele talentvolle media-studenten van het ROC van Amsterdam.

IMG_9031 (2)

Een van de meeste recente opdrachten van het ROC van Amsterdam was om alle 11 verschillende locaties van het ROC van Amsterdam en ROC Flevoland in beeld te brengen. Bij iedere locatie laat een student zijn of haar school zien.
Clipjesfabriek-stagiaire en ROCvA-student Sam ter Veer stond als vaste cameraman op de filmklus: “Het was een erg leuke ervaring.  Op alle scholen was het heel interessante om te filmen, omdat elke locatie weer zo verschillend is. Nu ik de filmpjes terug zie ben ik er zeker heel trots op.”

Nieuwsgierig naar de filmpjes? In deze video laat MBO College Lelystad-student Gravin zijn school zien:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.