De Clipjesfamilie: Laura

Paspoort
Naam: Laura Wulff Petersen
Geboortedatum: 16 januari 1996
Waar woont je huis: Nieuw-Vennep
Opleiding: Media en Entertainment Management
Relatie: Ja
Is goed in: Dansen, schilderen, praten, presenteren, interviewen, koekjes bakken en concepten bedenken.

Hoelang loop je al stage bij de Clipjesfabriek?
5 maanden.

Op welk filmpje ben jij het meest trots?
‘Straatgabbers’ aflevering 2. Dat was een steengoede aflevering die we in Amsterdam hadden opgenomen. Ik was die dag doodziek, toch zijn we er dankzij het geweldige team, de leuke mensen en de grappige reacties erin geslaagd een hele mooie aflevering te maken. Het gaf een boost!

Wat wil je graag nog doen bij de Clipjesfabriek?
Meer filmen, ik vind dat gewoon heel vet. Daarnaast ga ik samen met Gijs meer bezig zijn met Instagram.

Wat is je lievelingsliedje en waarom?
‘Gold Digger’ van Kanye West, het is echt mijn liedje. Ik zing het vaak met vriendinnen, we hebben zelfs ieder ons eigen couplet!

Als jij een land zou zijn, welk land ben jij dan?
Denemarken omdat ik daar vandaan kom, het is mijn tweede thuis.

O nee, je gaat morgen dood. Wat zou jij op je laatste dag gaan doen?
Sowieso een bucketlist afwerken, daar staat o.a. parachutespringen, bungeejumpen en in een luchtballon varen op. En natuurlijk wil ik al mijn dierbaren nog even zien.

Stel je mag 1 dag iemand anders zijn, wie zou je dan willen zijn?
Het lijkt me wel leuk om een dagje een man te zijn. Hoe zou dat nou zijn? Misschien begrijp ik mannen dan wat meer. Het moet overigens wel een man zijn die lekker aan het reizen is. Ook is een mustache en een baard verplicht, beetje zoals Alex.

Waar kun jij echt van genieten?
Als ik ergens heel erg nerveus voor ben en dat het dan toch allemaal lukt. Dan voelt het alsof ik de hele wereld aan kan. Verder kan ik ook genieten van mooie momenten met vrienden, familie en dierbaren.

Als jouw leven een boek zou zijn, hoe zou het boek dan heten?
‘… komt ie dan he’ omdat ik kan babbelen als een gek. Als ik eenmaal praat, ben ik niet meer te stoppen, ik heb altijd een hoop te vertellen.

En als dat boek uitgelezen is, wat voor film kunnen we dan het beste kijken?
‘American Beauty’, je moet heel erg nadenken bij deze film, het is een jongen die anders kijkt naar de wereld, dat is interessant. Deze film waarin de liefde centraal staat intrigeerde mij. Ook qua filmwerk is het erg mooi. Denk vooral aan die scène met dat zwevende zakje, die is zo bekend!

Wat is volgens jou het doel van het leven?
Om uit te zoeken wat jouw passie is en die te volgen.

Waar sta jij over 10 jaar?
Ik sta over 10 jaar op verschillende plekken en ik ben veel op reis. Ik wil studeren in het buitenland, filmen in het buitenland en wonen in het buitenland, maar ik kom altijd weer thuis, dus maak je geen zorgen!