Clipjesfamilie: Rosanna

“Roos is naast dat ze kattengek is, zelf ook een gezelligheidsdier. Ze is de projectsecretaris van Podium en zorgt dat haar crew op bijzondere plekken komt.”

Naam: Rosanna (Roos) den Arend
Leeftijd: 25
Opleiding: Media, Informatie en Communicatie
Tijd werkzaam bij Clipjesfabriek: Sinds februari 2017!

Leukste activiteit bij de Clipjesfabriek?
De workshops, monteren en de VrijMiBo natuurlijk.

Als je een attribuut van een videoproductie zou zijn, wat ben je?
Sowieso de productiesheet. Ik kan soms een redelijke control freak zijn en wil graag altijd alles van A tot Z weten. Daarnaast kan ik soms een beetje autistisch zijn en moet alles netjes en gestructureerd (vormgegeven) zijn. In de productiesheet kan ik daar dan ook enorm in los gaan.

Dit is Roos in vijf woorden:
Vrolijk, optimistisch, zorgzaam, naïef en lang.

Wat is je grootste irritatie?
Als de technologie iets anders doet, dan dat wat ik wil (bijvoorbeeld: vastlopen). De ruimte is dan écht binnen 2 seconden te klein…

Wat zijn je obsessies?
Muziek, Harry Potter, katten, zeehonden, eten, biertjes en making of/ behind the scene’s video’s.

Waar kunnen we je voor wakker maken?
Het is niet verstandig om me überhaupt wakker te maken, maar mocht je toch die intentie hebben: neem koffie mee, want anders overleef je het niet. Als je daarna mijn moeders zelfgemaakte tzatziki met wit brood en een zwart olijfje aan me voert zijn we waarschijnlijk weer vriendjes.

Hoe zie jij jezelf over vijf jaar?
Ik hoop dan ergens in het buitenland te zitten, waar ik dan natuur filmpjes en/of aftermovies aan het maken ben (dream big)!