Vlog avonturen met Clipjesmakers

Vloggen is het nieuwe bloggen. Ook wij pakken de camera erbij en wagen ons aan het ‘vlog avontuur’. Zo gaan we in beeld brengen wat er allemaal aan onze video’s vooraf gaat. Het gezicht van dit kanaal is Lois, ook wel bekend van het kanaal Lois Peperkamp. Bij het introduceren van ons kanaal, is het wel zo netjes om ook de presentatrice aan jullie voor te stellen.

Naam: Lois Peperkamp
Leeftijd: 18 jaar
Functie: professioneel vlogster

Waarom is vloggen zo leuk?
Je kan op een leuke manier laten zien wat je allemaal in het dagelijks leven doet. Mensen amuseren is iets wat mij erg blij maakt.

Wat voegt het nieuwe kanaal toe aan de Clipjesfabriek?
Behalve het perfecte filmpje, kun je nu ook de totstandkoming van deze video zien. Dit kan de kijker inspireren om zelf video’s te maken. Ook zien opdrachtgevers hierdoor het inzicht van de kennis,  kracht en energie van de Clipjesfabriek.

Laat je inspireren en abonneer op dit kanaal: http://bit.ly/clipjesmakers 
Wie weet maak jij over een tijdje ook deel uit van ons team of neemt Lois een kijkje bij jouw video!

Ga mee op avontuur: