Hete pepers, WC-verhalen en een nieuwe hit

Feedback kun je op allerlei manieren geven en ontvangen. Bij De Clipjesfabriek doen we dat in de vorm van een TipTopVideo, waarin je collega’s je prijzen en je verbeterpunten aangeven. Iedereen heeft zijn creatieve brein gebruikt om tot een origineel idee te komen. Zo hebben sommige wijze woorden uitgesproken op het toilet en zijn anderen ziek naar huis gegaan als gevolg van de Chubby Bunny en Hot Pepper Challenge. Ook is er een heel mooi nummer ontstaan, dit gaat een echte zomerhit worden!

Deze en meer TipTops zijn te bekijken op ons youtubekanaal

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.