“Het is een nachtmerrie die uitkomt”

“Als iedereen hoogopgeleid is, wie maakt straks dan je wasmachine of je fiets? Het is een nachtmerrie die uitkomt,” zegt Pieter Derks. In de serie Werk bij West-Friesland neemt onze verslaggeefster Freya een kijkje in de wereld van techniek. De technische sector biedt veel mogelijkheden. Als we onze (was)machines ook in de toekomst willen laten draaien, moeten we nieuwe technische medewerkers blijven binnenhalen. 
 
Onze directeur Jelle Koolstra geeft volgende week een workshop in West-Friesland. Hij laat zien wat de kracht van video is. Wij geloven dat je door video mensen met elkaar verbindt. Met de inzet van video gaat Jelle bedrijven helpen nieuwe technici aan boord te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.