Ook wij gaan voor goud

We kunnen er niet meer omheen: Nederland heeft flink gescoord tijdens het EK hockey! De hockeydames én –heren veroverden beiden de Europese titel na de overwinning op België. Jelle en Nick waren aanwezig bij de halve finales van de hockeymannen in opdracht van ManpowerGroup.

Volgens ManpowerGroup heeft iedereen talent en daar maken zij dan ook graag werk van. Talent dat bijdraagt aan de samenleving, dat is wat zij onder de aandacht willen brengen. En wij helpen daar graag bij! Sjoerd van Wert is één van de 17 miljoen talenten die wordt ondersteund door ManpowerGroup. Als professioneel hockeyspeler én Management Trainee bij Manpower deed hij de voorbeschouwing en wedstrijdanalyse van de halve finale.

Nick en Jelle filmden bij dit evenement, maar in het kader van het EK hockey maakten wij al eerder een videoportet van Sjoerd. Zijn talent is zeker het bekijken waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.