Ivo Buigues genomineerd voor De Lokale Omroep Awards

Breaking news op donderdag 16 mei: onze eigen Ivo Buigues Nieuwenhuizen is door de OLON genomineerd voor een Lokale Omroep Award, als presentatietalent!

De Lokale Omroep Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste producties van de publieke lokale omroepen. Er zijn 25 genomineerden in de categorieën: Radio, TV, Crossmediaal, Presentatietalent en Nieuws en Actualiteiten.

Elke vrijdag tussen 11.00u en 13.00u maken wij iamRADIO, een radioprogramma op StadsFM/SALTO 1 waarin alles wat interessant is voor jongeren in Amsterdam aan bod komt. Ivo is een van de vaste presentatoren en door de OLON genomineerd in de categorie Presentatietalent/radio. Luister hier de uitzending terug die werd ingezonden voor de nominatie.

Enkele citaten uit het juryrapport van De Lokale Omroep Awards:

“Het programma klinkt fris, spontaan en brutaal. De onderwerpen zijn afwisselend en passen prima bij de doelgroep. Je kunt duidelijk horen dat de presentatoren het leuk vinden om radio te maken. Ze spreken luisteraars op een directe manier aan.

De jury heeft ervoor gekozen om Ivo Buigues te nomineren in de categorie presentatietalent. Ivo heeft veel humor
en relativering in zijn stem. En dat maakt zijn presentatie onderscheidend en apart. In de interviews klinkt hij goed
geinformeerd. Ivo luistert goed naar de antwoorden van zijn gasten en stelt ook de juiste vragen. En heel belangrijk
hij vraagt door. Hij moet vooral nog veel vlieguren op de radio maken maar de basis voor zijn talent is gelegd.” 

Op vrijdag 7 juni 2013 werden de Awards uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum als afsluiting van de Week van De Lokale Omroep. Ivo was met een aantal afgevaardigden van de Clipjesfabriek/iamRADIO naar Hilversum afgereisd. Helaas viel hij net buiten de prijzen, maar de nominatie smaakt naar meer!

Hiermee treed Ivo in de voetsporen van Dilem Arslan, die in 2012 de prijs won voor Presentatietalent/televisie. Zij presenteerde ons programma iamTV.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.