We hebben gewonnen!

Vrijdagavond 9 december 2011 is iamTV verkozen door de jury als “Het beste programma van SALTO 1”, het kanaal van de Amsterdamse lokale omroep. De jury waardeerde de originaliteit en het vakmanschap: “Erg leuk, jong en fris programma. De studenten durven de grenzen van het televisie maken op te zoeken.” Op acht van de negen categorieën kreeg iamTV de hoogst haalbare beoordeling, waaronder: inhoudelijke, journalistieke kwaliteit, mediatechnische kwaliteit en betrokkenheid van het programma met Amsterdam.

En dat betekende natuurlijk feest vrijdagavond, wat een ontlading om samen met het ROCmedia-team de award in ontvangst te nemen! Als kinderen zo blij! Erg leuk ook om met de juryleden te kletsen die onze uitzendingen beoordeeld hebben, het gaat om Hans de Korte (regisseur van Goede Tijden, Slechte Tijden), Jenny Mijnhijmer (journalist) en Joram Willink (filmproducent, o.a. van Shouf Shouf en Bolletjes Blues).

De publieksprijs is helaas net aan ons voorbij gegaan. Er waren vijf genomineerden in deze categorie en met 27 procent van de stemmen moesten we daar genoegen nemen met het zilver. De winst ging naar het programma “Vragenvuur”, ook de felicitaties voor dat programma uiteraard!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.