Na de Youth Games, meer sportvideo's in Almere!

Zwemmen, badminton, dans, basketball, tennis, judo, roeien en atletiek… Almere beleefde een sportief hoogtepunt in de week van 14 tot 18 juli. Jongeren uit Engeland, Denemarken, Zweden en Duitsland reisde af naar Almere voor de International Youth Games. In acht verschillende topsporten streden de jongeren tegen elkaar, maar het draaide vooral om het leren kennen van jongeren uit andere landen. Zoals je kunt zien in de samenvatting gemaakt door de Clipjesfabriek:

Van elke dag van de Youth Games maakte de Clipjesfabriek ook een Dagverslag. Alle verschillende sporten kwamen hier uiteraard aan bod, maar ook de extra activiteiten in Topsportcentrum Almere, zoals de openingsceremonie, het discofeest en het afscheid aan het einde van de week.
Zo was er na iedere sportdag de volgende dag direct een video beschikbaar op de website en de verschillende sociale media-kanalen. Cameraman Ewout Hofmanns: “Het waren volle dagen, vroeg beginnen en tot laat door. Maar het was super om mee te maken en om te zien dat iedereen zo enthousiast was.”

Schermafbeelding 2014-08-06 om 09.48.20

Bekijk hier het Verslag van Dag 3:

Bekijk ook de andere dagverslagen: Dag 1, Dag 2, Dag 4 en De videoclip van de Dansgroep

Het was een geweldige week en ook de samenwerking verliep soepel, aldus ook coördinator van de Youth Games Marcel van Alder: “De samenwerking met de Clipjesfabriek verliep uitstekend. De filmpjes zagen er goed uit en we kregen positieve reacties.” Vanaf september heeft het Topsportcentrum Almere dan ook een abonnement bij de Clipjesfabriek afgesloten, zodat er ook in het nieuwe seizoen van de vele evenementen in het Topsportcentrum verslag van gebracht kan worden!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.