Het Baken Almere in beeld

Voor scholengroep Het Baken zijn we afgelopen weken weer de middelbare schoolbanken in gekropen. Bij de eerste opnames van het Trinitas Gymnasium ontstond het idee om een vaste stijl aan te houden met een leerling die je ontvangt. In elk filmpje zie je dit terug om een mooi geheel te krijgen. Kijk hier de video van het Trinitas Gymnasium:

Trinitas Gymnasium from Clipjesfabriek on Vimeo.

Onze eigen Estelle heeft op het Park Lyceum gezeten, dus was het voor haar erg speciaal om terug te keren. Ze heeft er een jeugdtrauma opgelopen wat ze gelukkig nu kon rechtzetten: ‘Vier of vijf jaar geleden was er al eens een filmploeg op het Park Lyceum en ik wilde toen al voor de camera wat vertellen. Ze kozen toen iemand anders en had me toen voorgenomen dat ik eens terugkom met een camera! Nu was ik erbij om de interviews af te nemen, missie geslaagd!’

Park Lyceum from Clipjesfabriek on Vimeo.

Voor de spontaniteit hebben de leerlingen zelf kunnen vertellen wat ze goed vinden aan hun school. De docenten vertellen inhoudelijk waar de school zich in onderscheidt. Met deze aanpak willen we de video’s vlotter en aantrekkelijker maken om naar te kijken.

Stad College from Clipjesfabriek on Vimeo.

Poort, school voor havo en mavo from Clipjesfabriek on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.