Verkiezingskoorts bij De Clipjesfabriek

Op 18 maart mag er weer gestemd worden. Deze keer voor de Provinciale Statenverkiezingen en wij hebben voor de provincie Flevoland verschillende clips gemaakt. Alles is uit de kast gehaald om de verkiezingen zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Er is een animatie gemaakt, voice-overs ingesproken en we hebben politici in de boksring gezet om hun standpunten te verdedigen. Ook is er gesproken met commissaris van de Koning Leen Verbeek en dat was leuker dan vooraf gedacht, aldus Annebelle: “Vooraf dacht ik dat het saai zou worden, maar het was een heel open en leuk gesprek. We konden alles vragen wat we maar wilden weten.” Bekijk hier de video met de commissaris van de Koning en de andere clips:

In deze reclamespot voor Omroep Flevoland wordt opgeroepen je stem te laten horen

In deze animatie van Daniel wordt uitgelegd wat de Provincie uberhaupt doet.

Estelle interviewde alle lijsttrekkers van de verschillende partijen over de onderwerpen die er toe doen in Flevoland, zoals de PVV en PvdA over windmolens.

En we gingen met de Culturele Roadtrip door Flevoland om aandacht te vragen voor de cultuur in Flevoland

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.