Clipjesfabriek koopt Woutair Koomen

WoutairNu Manchester United Memphis Depay heeft binnengehaald, was het voor de Clipjesfabriek duidelijk dat er ook een sterspeler moest worden aangetrokken. En het is gelukt; Woutair Koomen, 23 jaar. Hij maakte tijdens zijn stage in 2013 veel indruk en rondde in 2014 zijn studie Art & Design af. Net als Depay heeft Woutair tattoos en is het een buitenspeler met veel technische skills. Bovendien heeft hij een hippe baard en het voornemen om de andere spelers binnen de fabriek nog beter te maken op het gebied van video. Woutair is er ook nog zo eentje die zijn ambities waarmaakt.

Woutair Koomen – videobegeleider from Clipjesfabriek on Vimeo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.