Nieuwe, grote klanten voor de Clipjesfabriek

Afgelopen maand is voor de Clipjesfabriek erg succesvol geweest. Wij merken dat steeds meer nieuwe klanten de fabriek weten te vinden en als partijen afspraken willen maken voor meer dan tien video’s, dan geeft dat extra veel vertrouwen.

Allereerst de MBO Raad. De Clipjesfabriek is voor mbo-Nederland de belangrijkste mediapartner. Nu ook de MBO Raad (bestuurders van alle mbo-instellingen) een jaarabonnement heeft afgesloten; wordt dat opnieuw bevestigd.

Video is uitstekend geschikt om processen letterlijk in beeld te brengen. Momenteel wordt bij Almere de A6 verbreed. Een groots project. De gemeente Almere heeft de Clipjesfabriek de opdracht gegeven om de komende maanden de verschillende fases te registreren.

KlantenVid_A1

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]
KlantenVid_A2

[/col]

[col size=”6″]
KlantenVid_A4

[/col]

[/row]

Triade levert in Flevoland gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Om meer ruchtbaarheid te geven aan dit belangrijke werk, gaat de Clipjesfabriek regelmatig video’s maken. Zoals deze: