De Clipjesfamilie: Lauri

Paspoort
Naam: Lauri van Bodegraven
Geboortedatum: 2 augustus 1994
Waar woont je huis: Ede
Opleiding: Journalistiek
Relatie: Nee
Is goed in: Lachen, filmen en muziek


Hoelang loop je al stage bij de Clipjesfabriek?

13 weken.

Op welk filmpje ben jij het meest trots?

Ik ben erg blij met een portret video voor het MBO College Hilversum. De combinatie van mooi beeld en het ijzersterke interview maken dit filmpje uniek.

Wat wil je graag nog doen bij de Clipjesfabriek?
Ik ga deze week weg. Ik zou heel graag een gezellige borrel met de andere clipjesmakers willen.

Wat is je lievelingsliedje en waarom?
Dan ga ik voor Black flies van Ben Howard. Dit liedje heb ik helemaal grijsgedraaid toen ik op een klif in Australië zat, ik werd er zo rustig van. Wanneer ik Black flies opzet, ben ik weer helemaal terug in dat moment.

Als jij een land zou zijn, welk land ben jij dan?

Ik was liever Frankrijk of Italië geweest, maar ik ga niet tegen jullie liegen. Met pijn in mijn hart kies ik voor Nederland. Ik ben erg wispelturig en snel gestrest, ook heb ik last van wisselende periodes van somberheid en vrolijkheid. Typisch Nederland dus.

O nee, ik ga morgen dood. Wat zou jij op je laatste dag gaan doe
n?
Skydiven, dat staat al een tijdje op mijn verlanglijstje en als ik dan toch dood ga… Verder wil ik al mijn dierbaren vertellen dat ik van ze hou.

Stel je mag 1 dag iemand anders zijn, wie zou je dan willen zijn?

Ik wil graag een relaxte Jamaicaan zijn. De hele dag een beetje chillen, geen stress en een beetje reggae draaien.

Waar kun jij echt van genieten?
Het klinkt misschien heel erg suf, ik kan heel erg genieten van de natuur. Een mooie zonsondergang is toch gewoon pure schoonheid?

Als jouw leven een boek zou zijn, hoe zou het boek dan heten?
‘Het leven is een koorddanser’. Soms gaat het geweldig, soms is alles uit balans.

Wat is volgens jou het doel van het leven?
Daar ben ik nog niet achtergekomen. Ik denk dat het leven vooral om liefde draait. Ik ben heel erg zoekend, gelukkig heb ik de tijd om het allemaal uit te vinden.

Waar sta jij over 10 jaar?
Dat weet ik echt niet hoor, ik kijk nooit zo ver vooruit. In ieder geval ga ik een bedrijf opzetten, ik film bruiloften. Ik hoop dat ik over 10 jaar een succesvol bedrijf heb in zowel binnen- als buitenland. Misschien heb ik dan ook wel een vriend of ben ik getrouwd, ach we zien het allemaal wel.