Clipjesfabriek brengt De nieuwe bibliotheek op TV036

Elke vrijdag om 19 uur presenteert TV036 een nieuwe aflevering van De nieuwe bibliotheek. Een programma gepresenteerd door Ilse Ruijters over literatuur en games, met exposities en lezingen, maar ook over secretaresses en studenten.

De nieuwe bibliotheek is veel meer dan een unieke boekenverzameling; in samenwerking met Hogeschool Windesheim worden er lezingen gehouden, bijzondere films gedraaid, politieke debatten gehouden, er was een druk bezochte ‘secretaressedag’ en onlangs zelfs een race met drones. Voor schrijfster Ilse Ruijters is het haar televisiedebuut: ‘’Het lijkt mij heel erg leuk om dit te gaan doen en heel leerzaam. Ik ben fan van de nieuwe bibliotheek.’’

Jelle Koolstra van de Clipjesfabriek is erg blij met de uitzendingen op TV036: “Omdat er zoveel gebeurt in De nieuwe bibliotheek moet het wel een spannend programma worden. De Clipjesfabriek maakt graag video’s van interessante dingen. Dus wij kunnen hier ons hart ophalen. Zoals die drones die racen tussen de boekenstellingen door; het was geweldig. Wij vinden het als Clipjesfabriek erg interessant om voor de lokale omroep te werken. Wij kunnen hiermee laten zien wie wij zijn en aan de Almeerders wat er allemaal gebeurt.’’

Nieuwsgierig geworden? Kijk hieronder de uitzending terug!