Clipjesfabriek: Talenten met passie en ambitie

Elk jaar neemt de Clipjesfabriek een tiental talenten aan om het team te versterken en zo nieuwe ideeën te krijgen voor de video’s die zij maken. Ook dit jaar zijn er 13 jonge talenten ingetrokken in de ruimte boven de nieuwe bibliotheek van Almere.

De talenten komen uit alle hoeken van Nederland en ook hun studies variëren van journalistiek tot communicatie en media. De young professionals hopen een leuke tijd tegemoet te gaan bij het jonge, maar toch professionele bedrijf. Dat er passie en ambitie aanwezig is, is geen geheim: de eerste gepubliceerde video’s laten duidelijk zien dat er veel ervaring en plezier in het werk wordt gestoken.

photo2_newgroup

Jelle Koolstra is ook aangenaam verrast: “Het is me in de eerste week gelijk duidelijk geworden dat het een groep is waar veel leergierige studenten in zitten. De introclips die zij hebben gemaakt, belichten duidelijk waar zij goed, maar ook minder goed in zijn. Omdat ze allemaal een verschillende ‘bagage’ mee hebben, kunnen ze van elkaar leren en elkaar goed verder helpen. Sapperdeflap, hier kan een goede teamprestatie uit voortkomen.”

Benieuwd naar deze nieuwe gezichten? Bekijk dan deze introclip!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter.