Clipjesfabriek: interviewen doe je zo!

Als je een nieuw talent bij de Clipjesfabriek bent, weet je natuurlijk niet gelijk alles: er valt nog veel te leren. Om deze reden worden er bij de Clipjesfabriek workshops gegeven en kunnen nieuw geleerde zaken snel worden toegepast. En wat is nou leuker dan een workshop van de baas van het bedrijf?

Jelle Koolstra voorzag de young professionals afgelopen week van een workshop over het vak interviewen. Wat maakt een interview goed en hoe bereid je je hier het beste op voor? Met een noodgang werden er vragen afgevuurd en niets bleef een geheim. Jelle leverde op zijn beurt kritisch commentaar op de interviewers en hun manier van vraagstellen.

De workshop was compleet toen er twee foto’s opdoken die ‘geleend’ waren uit de introclips van twee nieuwe gezichten. Na wat hilariteit werd de draad weer opgepakt en werden er vragen bij de foto’s bedacht.

Het vak interviewen werd geleerd, begrepen en toegepast. Maar één ding was zeker: de échte uitblinker in dit vak blijft Jelle.