Behind the Clip: MBO City

Hèt evenement waar onderwijsprofessionals worden geïnspireerd en gemotiveerd, met sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en onderwijs: MBO City. Dit jaar werd de 10e editie gevierd en wij waren erbij!

De dag begon met een kick-off in een enorme zaal waar Toine van Peperstraten de duizend bezoekers welkom heette. Met MBO-baas Ton Heerts, Rijksmuseum-baas Taco Dibbets en docent van het jaar Merel Brugman. Daarna interessante en drukbezochte workshops en het evenement werd afgesloten door Harry Piekema, beter bekend als de meneer van de Albert Heijn. Maar toen begon er op dezelfde plek nog een groot evenement: het uitblinkersgala, met de minister van onderwijs. Dat moest natuurlijk ook op video vastgelegd worden.

Wij waren actief met niet minder dan drie teams. Nicky Smets, een van de jonge talenten bij de Clipjesfabriek, publiceerde binnen een paar uur al de eerste video waarin de ochtend in één minuut werd samengevat. Het werd met een glimlach bekeken door de opdrachtgever. De klant is blij en dan is ‘Clipjes’ ook blij.

Bekijk de 1 min wrap up van Nicky hier: