Latest projects: Nieuwland

Rustige, prachtige, verassende natuur: dan hebben we het natuurlijk over Nieuwland in provincie Flevoland. Nieuwsgierige Eveline (9) beleefde met eigen ogen hoe Nieuwland gemaakt wordt. ‘’Welk avontuur zou jij in Nieuwland willen beleven?’’ Clipjesfabriek maakte een paar video’s over deze avonturen, en daar zijn we toch wel erg trots op.

De Provincie werkt aan een uniek nieuw, samengesteld Nationaal Park van Wereldklasse, met de Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen, Markermeer en Markerwadden. Dat is natuurlijk een paar mooie video’s waard! 
 
Het avontuur van nieuwsgierige Eveline (9) was om met eigen ogen te zien hoe nieuw land gemaakt wordt in Flevoland. Wij volgden haar en zien hoe ze een deskundige uitvoerig ondervraagt. Haar vraag aan ons was: ‘’Welk avontuur zou jij in Nieuwland willen beleven?’’
 
Avonturen waren er zeker. Deze zijn natuurlijk ook vastgelegd: het ervaren van duisternis in Nieuwland en het fotograferen in het prachtige warme avondlicht bij de grootste kudde wilde paarden van Europa. Muziek maken in de natuur behoort ook tot de avonturen: een vioolist speelde prachtige muziek in de verassende, open natuur.
 
En wat vonden wij ervan? Stagiair Tim vond het geweldig om te doen.  ‘’Ik ben super trots op alle Nieuwland video’s. Het brengt de natuur en de passie van mensen heel mooi in beeld, een hele toffe ervaring.’’ Ook een korte behind the scenes clip kon natuurlijk niet achterblijven. Het eindresultaat was veelbelovend, en daar zijn we héél blij mee.

Bekijk hier de video van Eveline:

De behind the scenes clip is ook het kijken waard!

screen-shot-2016-12-19-at-15-18-39

14721439_1150041268377002_4337271360944319896_n-1

screen-shot-2016-12-19-at-15-17-50