Video helpt bij een veiliger Amsterdam

Gemeente Amsterdam wil dat de stad voor iedereen leefbaar is. Ze hebben onlangs aandacht besteedt aan het Rembrandt Plein en aan de veiligheid op straat. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen in onze hoofdstad.

Het is deze week: ‘De Week Tegen Straatintimidatie.’ Gemeente Amsterdam heeft als doel om straatintimidatie te verminderen. Wij zijn naar Amsterdam gegaan om erachter te komen of de mensen op straat weleens te maken hebben gehad met intimidatie en wat het voor ze inhoudt. Er kwamen aangrijpende verhalen naar voren. Intimidatie op straat moet stoppen en daar kunnen we met z’n allen wat aan doen.

Gemeente Amsterdam heeft deze week ook aandacht besteedt aan het Rembrandt Plein. Het plein wordt in een nieuw modern jasje gestoken. Het doel is dat Amsterdammers zich hier thuis voelen. De burgermeester en de nachtburgemeester maken zich hier sterk voor. Het is immers toch het mooiste plein ter wereld?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.