Nieuwe Clipjesmakers van start!

Het is maandag, 4 september, en de wekker gaat. Half zeven. Even gapen, rekken, strekken en na een zomer vol welverdiende zonnestralen begint het normale leven weer; en daar zien de meeste mensen flink tegenop.

Maar voor het Clipjesfabriek team zit dat wel even anders, want de aankomende 11 Clipjesmakers staat iets enorm leuks te wachten: de leukste stageperiode die ze gaan hebben. Na een zenuwslopende trein, bus of fietsreis werden de nieuwe stagiairs opgehaald om te beginnen aan de introdag, die startte met een heerlijk spontaan en niet-ingestudeerde voorstelronde van de dagelijkse leiding. De rest van de ochtend bestond uit het elkaar leren kennen, het bekijken van de leukste clips uit het Clipjesfabriek archief en het ontdekken van elkaars kwaliteiten.

Na de lunch was het tijd om de skills van de kersverse stagiairs op de proef te stellen. De groep werd in drieën verdeeld en er moesten diverse filmpjes worden bedacht, geschoten en gemonteerd. Nadat alle eerste filmpjes klaar waren, werden die bekeken en beoordeeld; het groepje met de beste video werd beloond met eeuwige roem en aan al hun verzoeken moesten de rest van de dag worden voldaan. Het laatste werd, gelukkig voor de rest, na vijf minuten alweer vergeten. Gelukkig was het hierna nog niet klaar, de dag had nog meer leuks voor de stagiairs in petto. Noëmie had een leuke quiz in elkaar gezet en daarna was het tijd voor een borrel om de dag mee af te sluiten.

Goed, met woorden kunnen we veel vertellen, maar een video door the one and only Nick zegt natuurlijk veel meer! Het nieuwe team is enthousiast voor weer een nieuw seizoen, dus stay tuned voor alle andere video’s die de Clipjesfabriek heeft gemaakt. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.