De meest spectaculaire brandoefening ooit: wij waren erbij!

27 september, nu zo’n drie weken terug, gingen Jelle, Nick en clipjesmakers Thomas en Rolf op pad naar het ROC Horizon College te Hoorn om daar een heuse brandoefening bij te wonen. Nick, Thomas en Rolf gingen in de weer met camera’s en een drone en Jelle nam het interviewen op zich.

Het Horizon College werkt met BHV’ers (bedrijfshulpverleners), en al deze mensen moeten geïnformeerd worden over de werkwijze op het moment dat er daadwerkelijk brand uitbreekt. Hiervoor moet de brandweer ingeschakeld worden, maar om dit nou telkens opnieuw te doen… dat bleek niet zo handig. Dat moet anders kunnen! Het ROC Horizon College schakelde de Clipjesfabriek in om een informatieve video te maken voor alle nieuwe BHV’ers van de school.

De vier toppers schoten hele toffe beelden en hieruit rolde een video waar wij als Clipjesfabriek enorm trots op mogen zijn. Bekijk de teaser hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.