Clipjesmakers in de krant!

Woensdag 21 maart 2018 is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen vinden weer plaats. Elke Nederlander mag op die desbetreffende woensdag zijn of haar stem uitbrengen en heeft op die manier invloed op de nieuwe gemeenteraad.

Gemeente Amersfoort heeft een platform opgericht voor alle stemmende Amersfoorters: Amersfoortkiest.nl. Dit platform vult zich met verscheidene media-uitingen: zo vinden we er video’s, foto’s, gedichten, artikelen die voor en door Amersfoorters gemaakt worden om elkaar zo voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Wij werden gevraagd om een videoreeks te maken waar er elke maand een speciale groep mensen wordt uitgelicht die iets te maken hebben met de verkiezingen en deze maand interviewden wij burgemeester Lucas Bolsius. Hij vertelde ons alles over zijn kijk op de komende verkiezingen en wat daar allemaal bij komt kijken.

Clipjesbaas Jelle en clipjesmakers Thomas en Rolf gingen met zijn drieën op pad en dit resulteerde niet alleen in een prachtige video, maar ook een foto in dé krant van Amersfoort: Amersfoort Nu. Hoe leuk is dat? Bekijk de video hieronder en lees hier het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.