Video-held Woutair Koomen deelt zijn tips

De Clipjesfabriek is constant bezig met innoveren. Wij willen onze klanten blijven verassen met de tofste content en dus zorgen we ervoor dat we altijd van
elkaar blijven leren. Hierdoor blijft elke clip die wij maken nieuw, bij de tijd en bezitten wij genoeg skills om aan al uw wensen te voldoen!

Zo krijgen alle clipjesmakers gedurende hun hele stageperiode workshops van hun begeleiders, van de camera-basics tot geluid, kleur en interviewen. Maar, deze workshops komen niet alleen vanuit ons eigen team, we zorgen ook voor genoeg invloeden van buiten! Zo kwam Woutair Koomen, professioneel video-maker en oud-clipjesmaker, ons alles vertellen over kadering en het gebruik van licht.

Woutair liet ons talloze voorbeelden zien en legde ons uit hoe we nou het beste te werk kunnen gaan als het gaat om het neerzetten van onze onderwerpen. Hierna kregen de professionals van de Clipjesfabriek een workshop over het gebruik van licht. Het gehele team heeft weer genoeg inspiratie opgedaan en wij kunnen niet wachten om al deze nuttige tips te gebruiken in onze video’s! Bekijk de video waarin Woutair ons uitlegt hoe je een goed interviewkader krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.