Animatiekoning Thijs strikes again

Naast de vele videoproducties die wij doen, zijn er ook een aantal getalenteerde animators werkzaam bij de Clipjesfabriek die onze klanten voorzien van toffe explanimations. Een explanimation is een uitleg of instructie in de vorm van een animatie. Je kan het zo gek niet bedenken, wij kunnen het maken. Wij werkten de afgelopen tijd aan een animatie voor het Tolk- en Vertaalcentrum Nederland, een initiatief van ManpowerGroup.

Als bedrijf kan het vaak lastig zijn om zaken te doen met iemand die jouw taal niet spreekt. Het vinden van de juiste tolk kost veel werk, wat maakt dat vele andere werkzaamheden blijven liggen. TVcN bedacht de perfecte oplossing: TAS. TAS is een service die de beste tolken verbindt met bedrijven die op welk moment dan ook een tolk nodig hebben. Als vertaler vul je je beschikbaarheid in en via TAS word je gematched op de momenten dat jouw service nodig is. Handig toch?

En hoe laat je het beste zien hoe TAS precies werkt? Via een explanimation natuurlijk! Animatiespecialist Thijs ging hard aan het werk en heeft een animatie gemaakt waar de Clipjesfabriek enorm trots op mag zijn. Bekijk hem hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.