Clipjesfabriek goes international… Again!

In de zomer van 2016 hebben wij het geluk gehad om onze eerste internationale opdracht binnen te slepen; we mochten voor het ROC van Amsterdam naar Malta! Deze video moest de stageplekken in beeld brengen die het ROCvA aanbiedt op dit toffe eiland.

Maar… Omdat de stageplekken intussen weer zijn veranderd, hadden Noëmie en Nick het geluk om afgelopen oktober opnieuw dit prachtige land te mogen bezoeken. Wat een straf! In Malta filmden ze de mooiste plekjes en de warmste stranden, samen met studenten en begeleiders van de stageplekken op het eiland.

Met Nicks edit-skills rolde hier een geweldige, jaloersmakende video uit waardoor we allemaal wel een bezoekje zouden willen brengen aan Malta. Bekijk deze video hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.