Meer dan alleen bewegend beeld!

Op een winterse dinsdag in december mochten Jeanic, Lauri en clipjesmakers Miquel en Jip de hele dag beelden schieten en interviews afnemen op de tweede landelijke Practoratendag; een dag waar docenten, directeuren en practoren samen kwamen om te netwerken en informatie uit te wisselen over de ongoing maar ook upcoming practoraten. De sneeuw was weer gaan dooien en het openbaar vervoer reed weer, dus de crew kon gelukkig op tijd op het ROC Mondriaan in Den Haag zijn.

We spraken met verschillende docenten en practoren over hun practoraat en het onderwijs en hier is een prachtige clip uitgekomen die de dag heel mooi heeft samengevat. Maar, dat is niet het enige wat we die dag hebben gedaan! Jeanic is namelijk in de weer gegaan met haar fotocamera en heeft een super mooie fotoreportage geschoten van de dag.

De Clipjesfabriek is van alle markten thuis, en dat hebben we deze dag wederom bewezen. De reportage is hier te bekijken en vat, net zoals de clip, de dag enorm goed samen. Niet alleen bewegend, maar dus ook stilstaand beeld is te verschaffen bij De Clipjesfabriek! Bekijk het sfeerverslag van deze dag hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.