Nieuwe school, nieuwe video

Tijdens het vallen van een dikke laag sneeuw een paar weken terug, werd er hard doorgewerkt aan een nieuwe school die midden in de Sportheldenbuurt in Amsterdam staat: het Cburg College. En waar er hard werd doorgewerkt aan de school, gingen Noëmie, Nick en clipjesmaker Mandy ook hard aan de slag om daar prachtige beelden van te schieten.

Er lag een goede laag sneeuw, maar dat hield deze harde werkers niet tegen! De drie gingen op pad richting de school en legden niet alleen deze vast, maar ook de drie enorme silo’s die de Sportheldenbuurt zo kenmerken. Om de video een extraatje te geven kon het centrum van Amsterdam niet ontbreken, dus ook daar ging het dream team naar toe. Met Nick zijn beroemde edit-skills, het gebruik van niet alleen de mooie geschoten beelden maar ook geluidsfragmenten, is er een video uitgerold die op dit moment favoriet is bij de Clipjesfabriek. Wat zijn we er trots op en wat laten we hem graag zien! Bekijk hem hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.