Opgepast! New kids on the block

Op een ijskoude maandagochtend staat er een groepje jongeren in spanning te wachten tot de deur van de dienstingang open gaat. Het is stipt 09:00 uur als het hoofd van opperbaas Jelle om de hoek komt kijken en ons verwelkomt. Want na een leuke en leerzame vijf maanden en het afscheid van de vorige stagegroep is het moment aangebroken dat er niet 11 maar 14 nieuwe clipjesmakers stage komen lopen bij de Clipjesfabriek! Veertien (nu nog) onbekende talenten zullen de aankomende tijd intensief met elkaar samenwerken, veel van elkaar leren en natuurlijk ook een gezellige tijd met elkaar tegemoet gaan.

De week begon met de introdag. Op deze dag werden de stagiaires aan elkaar voorgesteld, kregen ze korte voorlichtingen over de Clipjesfabriek en hoe we hier werken en mochten ze meteen aan de slag met het maken van een video. Nadat de filmpjes waren opgeleverd werd er nog een kleine quiz gehouden en sloten we de dag af met een biertje.

De rest van de week stond in het teken van het maken van verschillende opdrachten. Of het nou voxpops, introclipjes, een groepsintro of officiële klantopdrachten waren, er was genoeg te doen voor de nieuwe stagiaires! De week wordt vandaag afgesloten met de beruchte vrimibo, waarbij we het glas heffen op een geslaagde eerste week.

Natuurlijk zouden we de Clipjesfabriek niet zijn als we niet een video van onze introdag hadden, gemaakt door onze videospecialist Stefan. Nieuwsgierig? Check hem hieronder!

Ons nieuwe team staat te popelen om te laten zien wat ze in huis hebben. So watch out people, there’re some new kids on the block!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.