Zaher op Zoek | Communicatie (#5 Karin Boon)

Ik leerde Karin Boon kennen toen ze een presentatie gaf aan een grote groep docenten. We weten allemaal dat een publiek bestaande uit docenten de moeilijkste groep is om aan te presenteren, maar Karin blies ze weg. Ik was zo onder de indruk van haar uitstraling en manier van communiceren, dat ik haar uitnodigde voor de podcast. In deze aflevering hebben we het voornamelijk over communicatie en waarom het zo moeilijk is om jezelf open te stellen voor anderen, wat er mist op de televisie en wat we zelf kunnen doen om de wereld een betere plek te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.