Een nieuwe uitdaging

Laatst stonden we voor een nieuwe uitdaging toen wij de productie mochten doen van een clip voor het bedrijf PEAK-IT, onderdeel van Manpower en business partner op het gebied van ICT-beheer, support en advies. Sinds de oprichting in 2005 zijn ze uitgegroeid tot een solide businesspartner met ruim 400 medewerkers die in heel Nederland werken.

De opnamedag zou eigenlijk 4 uur duren, maar omdat wij natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit willen gaan is dit uiteindelijk 8 uur geworden! De informatie werd benadrukt door graphics, dus is onze animator Thijs weer hard aan de slag geweest om deze te maken. De bedoeling was dat de graphics mee zouden tracken met de persoon in beeld. Dit heeft in het begin nog wel wat moeite gekost, omdat de personen op een bepaalde manier moesten lopen zodat de graphics goed meebewogen, maar ook hier zijn we eindstand erg tevreden mee!

Al met al heeft de Clipjesfabriek zich weer mogen bewijzen en zijn we zeer te spreken over het eindresultaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.