Ask Me: Back In Action

Ask Me continues! Alleen is het deze keer in een iets ander jasje gestopt: geen individuele voorstel-video’s, maar een nieuwe manier om kennis te maken met het Clipjesfabriek-team. Elke week verzinnen we weer een nieuwe opdracht voor de werknemers en stagiaires waardoor je hen beter leert kennen!

Voor de eerste aflevering hebben we de filmkennis van enkele clipjesmakers op de proef gesteld. Ons team bestaat uit een hoop kennis en vaardigheden, maar hoe goed kennen zij nou de echte blockbusters? In groepjes van twee namen zij het tegen elkaar op en beantwoordden 10 filmvragen. De winnaars van deze quiz gingen naar huis met twee heerlijke Tony Chocolonely repen. Des te meer motivatie kregen de deelnemers om deze vragen goed te beantwoorden! Ben jij benieuwd hoe deze strijd eraan toe ging? Bekijk dan gelijk de video!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.