Same-day-edit voor gemeente Amsterdam

Meestal krijgen we bij de Clipjesfabriek opdrachten voor een video waarbij we een voorbereidingsfase hebben, vervolgens een draaidag en daarna een aantal dagen voor de montage. Maar soms komt het voor dat we al deze taken op één dag moeten voltooien; dit noemen we een same-day-edit.

In maart hadden wij weer zo’n opdracht voor de Gemeente Amsterdam op de bijeenkomst ‘Veiligheid en Zorg’. Op deze bijeenkomst werden presentaties gehouden en verschillende workshops gegeven met als doel de werelden van veiligheid en zorg samen te brengen, waarbij werd gestuurd op nieuwe doorbraken. Collega’s in het veiligheid en zorg-circuit kregen daarbij tevens de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en gingen met elkaar in discussie over onderwerpen die zij dagelijks in hun werk tegenkomen.

De opdracht aan onze crew was om van deze hele dag een aftermovie te maken en om deze aan het einde van de bijeenkomst op te leveren, zodat alle aanwezigen op een leuke manier konden terugkijken op deze dag. Dat is ons natuurlijk gelukt! Uiteindelijk was het een drukke, maar interessante en leerzame dag, ook voor onze crew!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.