Voor één dag wisselen van geslacht: do or don’t?

Voor ons clipjesmakers YouTube-kanaal gingen wij weer de straat op! We legden het winkelend publiek  de volgende vraagstelling voor: ‘Stel, je wordt wakker met het andere geslacht. Wat zou je doen?’  Wij hebben ontzettend gelachen tijdens het filmen van deze voxpop, de voorbijgangers waren namelijk verassend eerlijk (soms zelf té eerlijk!).

De raarste antwoorden vlogen om onze oren, sommige mensen kregen er zelfs rode oortjes van. Clipjesmakers Damian, Nick en Cherylynn wisten soms niet waar ze moesten kijken. Heerlijk, die mensen zonder schaamte! Maar… Soms is het ook niet erg om iets voor je te houden.

Het allerleukste aan deze voxpop was dat de mensen niet eens na hoefden te denken over hun antwoord, want iedereen heeft hier toch wel eens over nagedacht? Benieuwd naar de antwoorden? Kijk dan de video!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.