Multitasken is ook een mindset!

Vorige maand is onze crew naar Utrecht afgereisd om een videoverslag te maken over het congres ‘Preventie is een mindset’. Het was in opdracht van de NCVGZ en het evenement speelde zich af op de Jaarbeurs.

De dag bestond uit een aantal tracks die allemaal op een bepaalde manier met het thema ‘preventie’ te maken hadden. De tracks bestonden weer uit presentaties en workshops waarbij mensen geïnformeerd werden over verschillende onderwerpen in de zorg en waarbij genetwerkt kon worden. Daarnaast werden er opnames gemaakt voor Café Weltschmerz en was er een open podium waar allerlei pitches langskwamen.

De dag begon om 09:00 uur en het was al aardig druk bij binnenkomst. Er hing een gezellige sfeer en mensen leken uit te kijken naar wat de dag ze zou brengen. Terwijl onze cameraman Nick bezig was met het maken van sfeershots, was onze interviewster Romy alvast de interviews aan het voorbereiden en was de producente Noëmie achter haar laptop reeds aan de montage begonnen. Oftewel lekker aan het multitasken!

Rond 19:00 uur waren de opnames klaar en kon ons team moe maar voldaan op huis aan gaan en de dag daarop werd de video netjes voor vijf uur alweer opgeleverd. Job well done!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.