Video meets foto

Dat foto en video elkaar soms goed kunnen versterken wisten wij al, maar dit is nogmaals bevestigd tijdens de draaidag voor het Stadsarchief. Wij hebben een middagje de Almeerse fotografe Mariska Pot gevolgd met onze crew!

In Almere schoten wij beelden van Mariska waarin zij geconcentreerd bezig was met haar passie: fotografie. Mariska is een jonge fotografe die haar hele jeugd in Muziekwijk heeft gewoond. In opdracht voor het Stadsarchief fotografeert zij nu jongeren in Almere. Tijdens de opnames zien we hoe Mariska met een observerende blik rondloopt in het centrum. In deze video hebben wij ervoor gekozen om deels gebruik te maken van interview in handeling. Door deze vorm van interviewen ontstaat er een hele pure manier van vertellen, waarbij je wordt meegenomen in het moment en de beelden aanvullend zijn. Benieuwd hoe dit eruitziet? Check het hier!

De tentoonstelling ‘Als niemand kijkt… Almeerse jongeren door de lens van Mariska Pot’ is tot 15 september 2018 te zien van dinsdag tot en met donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur. De toegang is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.