Tweeduizend achttien: De 5 hoogtepunten!

2018 was een bijzonder jaar voor de Clipjesfabriek. We hadden feestjes te vieren: ons tienjarige bestaan! De rechterhand van Jelle keerde na zeven maanden reizen weer terug bij de fabriek en we mochten nieuwe klanten verwelkomen! Genoeg om met een stralende lach terug te kijken!

De terugkeer van de man met baard: Alex!

Alex heeft zeven maanden gereisd door Midden- en Zuid-Amerika. Van Nicaragua helemaal naar Buenos Aires! Voor baas Jelle was het een uitdaging (lees: probleem) om zonder baard de fabriek te leiden. Zijn terugkeer was dus een hoogtepunt.

Ben je benieuwd hoe de reis van Alex is verlopen? Kijk hieronder zijn reisvlog!

Blij met onze nieuwe klant: DELA

Onze agenda’s stromen over met mooie opdrachten, de klanten blijven ons trouw, maar dat betekent niet dat wij geen gaatje hebben voor een nieuwe klant! Dit jaar mochten wij DELA aan onze klantenkring toevoegen en daar zijn wij hartstikke blij mee! Voor DELA hebben wij mooie en ontroerende verhalen mogen filmen. Als kers op de taart mochten wij samenwerken met een oude bekende van Jelle: Marc de Hond!

Dit was een van de opdrachten die wij mochten filmen, samen met Marc de Hond!

Groot feest: 10 jaar Clipjesfabriek!

Op 8 november hebben wij een symposium gehouden over de methode van de Clipjesfabriek. Een dag met workshops van Tessa, Jorick, Erwin, Cas, Sophie, Noor en Hendrik. Marc de Hond sloot de dag af met zijn voorstelling: Voortschrijdend Inzicht. Het was een zeer geslaagde dag en we kijken vol trots terug op het Symposium.

Zonder stagiaires, geen Clipjesfabriek

Voor ons tienjarige bestaan hebben wij een portrettenserie gemaakt van bijzondere stagiaires in die tien jaar. Zonder Max hadden we bijvoorbeeld geen vocalbooth gehad, zonder Thijs geen animatie en zonder Erwin zouden we niet in De Nieuwe Bibliotheek hebben gezeten.

Kijk onze uitgebreide portrettenserie op ons YouTubekanaal Clipjesmakers!

Feesten tot we erbij neervallen

Wij zijn niet vies van een goed feestje, dus sloten we november af met een jubileumfeest in het Radion. Alle oud-stagiaires van tien jaar waren uitgenodigd en dat zorgde voor een gezellige, heftige, emotionele reünie. Er werd gedanst, gesjanst, gedronken en gelachen.

We genieten nog even na, met een aftermovie.

Al met al een onvergetelijk 2018! Op naar de volgende 10 jaar!

Wat was jouw hoogtepunt met ons dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.