De nieuwe Clipjesmakers zijn er klaar voor!

Er is, sinds de eerste week van februari, weer een nieuwe groep Clipjesmakers begonnen bij de Clipjesfabriek! Een elftal aan jonge talenten die zich de komende maanden gaan bewijzen en inzetten als volwaardige Clipjesmakers in onze lopende fabriek. Vanuit het hele land komen ze naar onze broedplaats in de Nieuwe Bibliotheek, en zijn we gelijk van start gegaan met het creëren van de meest toffe clips.

De eerste weken staan voor de Clipjesmakers in het teken van introductie; waar liggen je talenten, wat wil je leren, en wie zijn eigenlijk de rest van de Clipjesmakers? De Clipjesmakers zullen een hecht team moeten worden en hun talenten gaan bundelen. Vanaf de eerste dag worden deze young professionals uitgedaagd om deze talenten te laten zien, en moed te tonen.

HOE HEB JE DE EERSTE WEKEN ERVAREN?

Joëlle: Ja ik vond de eerste week heel spannend maar ik heb het supergezellig gehad, veel geleerd, en er ook wel een beetje achter gekomen wat ik eigenlijk wil leren hier!

Marije: Heel druk, maar wel erg leuk. Er komt erg veel op je af, want het verschilt erg met wat je normaal op school doet.

Jan-Douwe: Het begon rustig, pas toen je je eigen introclip moest maken was het wel echt even druk.

WAT IS JE HET MEEST BIJ GEBLEVEN VAN DE EERSTE WEKEN EN WAAR BEN JE TROTS OP?

Sanne: Ik ben trots op mijn eigen intro video. Ik vond het dit een leuke opdracht omdat je gelijk je ambities kon laten zien, en je aan de groep kon vertellen wie je was.

Roel: Onze eerste vox pop! Hij was echt wel goed gelukt, en hij is op het YouTube kanaal terecht gekomen van de Clipjesmakers.

Marije: Ik ben trots op de groepsvideo. Wat mij het meest is bijgebleven van de eerste weken is dat de andere Clipjesmakers nu al een beetje voelen als mijn nieuwe familie, ik bedoel ik zie ze vaker dan mijn ouders of mijn vriend.

WAT IS JE AMBITIE BIJ DE CLIPJESFABRIEK?

Joëlle: Ik wil sowieso nog beter leren editen en filmen, maar ik vind het presenteren vooral ook nog erg leuk om mee door te gaan.

Marije: Afstuderen! Het zou ook wel tof zijn als ik daarna als freelancer aan de slag zou kunnen.

Aron: Mijn ambitie is om mij te gaan ontwikkelen als een volwaardig filmmaker!

WAT VIND JE ALS ERVAREN CLIPJESFIXER VAN DE NIEUWE CLIPJESMAKERS EN WAT VALT JE OP?

Jelmer: Ik vind het een erg gezellige groep! De nieuwe Clipjesmakers hebben echt de teamspirit. Naast individueel, willen ze juist heel graag samen werken. Ze helpen elkaar veel en durven vanaf de eerste week elkaar om hulp te vragen. Daarnaast zijn ze ook niet vies van wat gezelligheid op kantoor. Ik zou ze omschrijven als gezellige harde werkers!

Bekijk de nieuwe groep hieronder!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.