Masterclass: Leer vloggen in één dag!

Meer en meer bedrijven komen erachter dat communiceren met bewegend beeld steeds belangrijker wordt. Jelle gaat hierom regelmatig op pad met een creatief team Clipjesmakers om onze kennis te delen via interactieve workshops. Wij houden ervan om een ander nieuwe dingen te leren en zien dan ook niets liever dan een enthousiaste, voldane groep aan het eind van zo’n dag.

Uit deze workshops halen wij energie en kunnen wij echt de kracht van de Clipjesfabriek laten zien. Daarom werden wij in maart uitgenodigd bij de practoraten in Utrecht!

Met een mobiel in je achterzak kun je tegenwoordig overal media maken. Vol enthousiasme vertelt Jelle over hoe je met video kunt rapporteren en mensen betrokken houdt. Wij vertellen in het kort hoe dit in z’n werk gaat, geven alle betrokkenen tips en tricks over vloggen en vertellen hoe belangrijk het is om studenten hierbij te betrekken. Daarna gaan ze zelf aan de slag! Samen met ons team maken de practoren vlogs over wat een practoraat eigenlijk is. Tijdens het filmen doen ze hard hun best om alle tips en tricks toe te passen en om alles goed vast te leggen. Het mooiste moment is het tonen van de eindvideo die we gedurende de dag hebben gemaakt. Er is veel verbazing als de deelnemers de eigen geschoten beelden terugzien. Die enthousiaste reacties zijn de reden waarom wij dit werk doen. De practoren gaan naar huis met nieuwe kennis om mee te nemen in hun werk en wij leveren de volgende dag een mooie video af die alle betrokkenen in hun eigen netwerk kunnen delen.

Ben jij benieuwd hoe zo’n dag er voor ons uitziet? Bekijk dan snel de vlog van onze clipjesmakers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.