World Workplace Europe meets Facility for Future!

Op 20 en 21 maart waren wij aanwezig bij een bijzonder evenement. World Workplace Europe en Facility For Future hebben hun handen ineengeslagen om een tweedaags evenement te organiseren. En wat voor één! Wij stonden natuurlijk startklaar om alles te filmen en sprekers te interviewen. Want dit keer leverden wij niet één, maar meerdere same-day-edits.

World Workplace Europe meets Facility for Future was een evenement over facility management, met alle onderwerpen die daarbij kwamen kijken. Van duurzaamheid tot open kantoorruimtes en van te weinig bewegen tot milieuvriendelijke reizen met de trein. Vanuit heel Europa kwamen sprekers en bezoekers bij elkaar om samen de discussie aan te gaan, verschillende ideeën en opvattingen te presenteren en bovenal om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wij van de Clipjesfabriek werden uitgenodigd om onze expertise in te zetten voor het creëren van korte video’s van deze bijzondere happening. Onze opdrachtgever werd daarbij zó enthousiast dat we niet alleen werden gevraagd om een extra video te maken voor op de schermen van het evenement, maar ook of we extra interviews wilden uitvoeren én een eindfilm wilden creëren voor de afsluitende presentatie. Daar zeiden wij absoluut geen nee tegen!

Met een gedreven team zijn we aan de slag gegaan. Vol motivatie snelden we ons van de ene naar de andere presentatie om sprekers te interviewen en ondertussen nog de gebeurtenissen in de centrale hal te filmen. Zo hebben we later een dynamische video kunnen maken. We kregen een heleboel hulp van Jacqueline, onze opdrachtgever, die ons hielp met het zoeken van interessante sprekers. Zo kreeg iedereen een kans om op camera zijn of haar verhaal te vertellen!

En onze Clipjesmakers? Die hebben weer een heleboel nieuwe dingen geleerd, want interviewen en zo’n same-day-edit maken is nou eenmaal een spannende uitdaging. Maar zulke uitdagingen gaan wij al te graag aan!

Benieuwd hoe de video geworden is? Bekijk hem hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.