Het regent lintjes!

Een regen van lintjes als gevolg van ultieme inzet voor de maatschappij. Maar liefst 17 gewaardeerde burgers ontvingen een blijk van waardering tijdens de Lintjesregen 2019. Wij mochten er deze dag bij zijn om dit bijzondere moment te vereeuwigen. Een scherpe selectie was gemaakt, want een Koninklijke onderscheiding krijg je echt niet zomaar! Met een team van vier sterk vertrokken wij die vrijdagmorgen richting het KAF om de verraste blikken en trotse familieleden vast te leggen. 

Extra leuk aan deze dag was dat de mensen die deze lintjes ontvingen van burgemeester Franc Weerwind, met allemaal smoesjes naar de huldiging werden gelokt!

Zo onopvallend mogelijk probeerden wij het KAF binnen te sluipen en daar beelden te maken van de gelukkigen. Dat was nog niet zo makkelijk als het klinkt! Het was een spannende ochtend, omdat we ook ongezien een intro opnamen met de burgemeester en alles moesten klaarzetten in de zaal. Na nog snel een aantal timelapses opgenomen te hebben, stroomden de mensen binnen en kon het spektakel beginnen. 

Maar,
Wanneer verdien je nou eigenlijk zo’n lintje? 

Twee van deze lintjesdragers waren meneer en mevrouw Drieman die al sinds 1960 hun handen uit de mouwen steken voor het Leger Des Heils. Zowel in Almere als in Dordrecht steunen zij gezinnen die te maken hebben met moeilijke situaties. Terwijl meneer en mevrouw onder valse voorwaarden naar de Schouwburg zijn gelokt, namen zij met een lach de lintjes in ontvangst. 

Toen iedereen eenmaal in de zaal zat, zette cameraman Mike zich wederom vol in om alle mooie momenten goed in beeld te brengen. Sanne en Jelle gingen aan de slag om van alle lintjesdragers een mooie quote te halen en Clipjesmaker Aron heeft het weer voor elkaar gekregen een mooie same-day-edit te maken naast zijn rol als tweede cameraman.

Met het mooie Wilhelmus als afsluiter kunnen wij zeker spreken van een geslaagde draaidag! 

Benieuwd hoe deze dag is verlopen? In de vlog van burgemeester Weerwind word je meegenomen door de Lintjesregen van 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.