Een frisse blik bij de Fabriek!

Josine Nijenhuis (25) start per 1 oktober bij de Clipjesfabriek als projectmanager en wordt daarmee de opvolger van Alexander de Waardt. Zij studeerde cum laude af op de opleiding Communication & Multimedia Design in Leeuwarden en volgde de BNNVARA Academy. Ze is thuis in ‘social’ en bedreven in planning en klantrelaties.

Jelle Koolstra (dir.): “Alexander heeft gedurende tien jaar veel voor de Fabriek betekend en het is niet eenvoudig hem op te volgen. Het zijn ‘big shoes to fill’, maar met Josine hebben wij iemand gevonden die een eigen stempel op de Fabriek kan zetten en samen met ons een volgende fase kan realiseren.” Josine zelf: “Ik voel me vereerd dat ik Alexander mag opvolgen. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in dit team van jonge video professionals. Mijn frisse blik en organisatietalent zullen de Clipjesfabriek verder brengen. En met die big shoes komt het wel goed hoor, ik heb maat 43, haha!”

Alexander neemt op 1 november definitief afscheid en daarmee komt er voor hem een eind aan 10 jaar Clipjesfabriek. Hij begon in 2010 als stagiair en werd na zijn stage projectleider. Hij reist in november voor een half jaar naar Zuid-Amerika en gaat daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.