Van de beste kun je het leren

 

Bij de Clipjesfabriek vinden we het belangrijk om onze kennis up-to-date te houden. Daarom nodigen wij regelmatig een grote naam uit het mediaveld uit om wat extra kennis en inspiratie bij ons het kantoor in te blazen. En dit keer gebeurde dat door een oude bekende! Mark Schokkenbroek gaf ons namelijke een masterclass editing! Hij liep in 2012 nog stage bij de Clipjesfabriek waar hij van alles leerde over het videovak. Inmiddels heeft hij een eigen bedrijf en is hij een fantastische editor die zijn kennis graag met ons wilde delen! Met zijn creatieve input en veelzijdige skills kon hij ons de fijne kneepjes van zijn werk meegeven en ons wijzen op nieuwe manieren van monteren. Benieuwd hoe dit verliep? Bekijk dan de video hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.