Kritiek is een cadeautje!

‘De TipTip video’; het is een echte traditie bij de Clipjesfabriek. Op de helft van iedere stageperiode worden onze Clipjesmakers gevraagd om feedback te verzamelen van begeleiders, mede-stagiaires en docenten. Wij zeggen dan ook altijd: ‘Kritiek is een cadeautje’. Voor stagiairs is het de taak om dit cadeautje aan te pakken en de tips en tops te verwerken in een creatieve video.

De afgelopen weken heeft de hele groep -naast de andere werkzaamheden- nagedacht over originele ideeën en dit heeft resultaat gehad! De vocal booth werd ingezet als studio voor een videoclip, de deur werd ingeslagen voor een aflevering van #BOOS, en onze animator Kasper veranderde ineens in een animaTOR en in nog veel meer dieren! En wij zetten al deze creatieve ideeën natuurlijk op een rijtje! Benieuwd? Bekijk hier de compilatie voor de eindresultaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.