Een terugblik op een mooie periode!

De stageperiode zit er alweer op! Voor deze groep zijn de afgelopen 5 maanden voorbij gevlogen. De stage begon in een lockdown, met nog deels thuiswerken. Twee teams wisselden elkaar om en om af. Maar hoe leuk was het toen we, naarmate de tijd verstreek, meer als groep bij elkaar konden zijn op kantoor? Het was een drukke periode met veel klussen, nieuwe uitdagingen en mooie samenwerkingen waar iedereen veel van heeft geleerd. En natuurlijk brachten deze Clipjesmakers ontzettend veel skills naar de Fabriek zelf!

We hebben van elkaar genoten op een mooi eindfeest, elkaar uitgezwaaid en een mooie toekomst gewenst. Maar voordat we afscheid namen, ging Clipjesmaker Femke toch nog even langs alle teamleden om te horen hoe iedereen kijkt naar de afgelopen stageperiode. Kijk mee naar de video!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.