Het veelbelovende nieuwe team Clipjesmakers

intro nieuwsbrief
Na een lekkere vakantie was het toch weer even wennen, maar toch kwamen ze binnen met een heleboel energie! Deze Clipjesmakers hebben de afgelopen week veel op zich af gekregen, maar lieten meteen hun talent zien. Met workshops, opdrachten en natuurlijk de welverdiende borrel aan het einde van de week is het allemaal voorbij gevlogen.

Maar wat vonden ze er nu van en wat willen ze verder doen de aankomende maanden?

Danan VoornDanan:Het was even wennen. Een week daarvoor hoefde ik niks te doen en dan moet je ineens van alles doen, maar uiteindelijk na een paar dagen ben je het wel weer gewend. De eerste dag voelde ik me meteen op mijn plek. Ik werd goed ontvangen en het is een leuke groep. Wat ik nu al heb geleerd is, dat ik voor mijn introclip vrij snel mijn poppetje voor elkaar kreeg. Ik animeerde dat namelijk zelf en meestal duurt dat wel ongeveer drie weken totdat zoiets goed werkt en nu had ik het een stuk sneller gedaan. Ik wil veel blijven doen met animatie en mijzelf daarin beter ontwikkelen.

Lisa SikkensLisa:De introclip is mij het beste bijgebleven, omdat ik daar al mijn creativiteit in kwijt kon en alles zelf mocht invullen. Ik vond het fijn dat je alles zelf mocht bepalen en daar dus vrij in was. Van het idee bedenken tot aan de manier van monteren. Bij de interviews heb ik meteen meegekregen hoe je dat moet aanpakken en in elkaar zit. Dat het eigenlijk een stuk lastiger is dan dat je ziet op televisie.

Remco ZeenRemco:Ik heb tijdens het filmen van onze eerste voxpop mensen moeten werven en dat ging heel goed. Ik voelde het wel een beetje persoonlijk worden na een aantal afwijzingen achter elkaar, maar dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. Ik hoop dat ik veel mag monteren. De montage is de laatste fase van de film waar alles bij elkaar wordt gevormd en tot geheel wordt gemaakt en dat maakt het voor mij zo interessant. Zodra ik na mijn stage afgestudeerd ben, wil ik voor een bedrijf ook werken aan montages.

Romy van EssenRomy:De introweek was heftiger dan dat ik mij had voorgesteld. Ik wist wel dat ik veel informatie zou krijgen, maar ik had niet verwacht dat er al mensen in de eerste week mee op klus mochten en dat we al meteen video’s moesten maken met een deadline. Toch is het wel fijn, want je weet meteen wat er van je verwacht wordt en hoe het bedrijf in elkaar zit. Ik verwacht de komende maanden veel op klus mee te gaan, heel veel inzicht te krijgen over de klanten van de Clipjesfabriek.

Voor deze toppers is dit nog maar het begin van een hele leuke en leerzame tijd en ze kunnen niet wachten om meer van henzelf te laten zien en dit avontuur met elkaar aan te gaan. So let’s get to work!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.