HBO Conceptontwikkeling

Deze vacature is gesloten. Vanaf oktober kun je solliciteren voor deze functie voor een stage per 31 januari.

Kom jij altijd met de meest creatieve ideeën en weet je die te vertalen naar een videoconcept? Kom dan vanaf september 2021 een HBO (afstudeer)stage lopen bij de Clipjesfabriek! Als young professional in een team van 9 andere stagiairs, werk jij aan mediaproducten voor opdrachtgevers door het hele land. Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?
Als HBO stagiair conceptontwikkeling houd je je bezig met het vertalen van de vraag van de klant naar een sterk videoconcept. Je komt met meerdere video ideeën om onze klanten te verrassen, werkt mee aan concepten voor onze eigen content op social media en weet precies hoe je die ideeën tot uitwerking brengt. Je doet onderzoek naar de beste formats, weet de sterke punten uit verschillende video trends te halen en dit te verwerken in je eigen ideeën. Op deze manier draag jij bij aan de innovatie van het bedrijf en werk je nauw samen met de projectmanager. Je bent niet bang om je collega’s aan het werk te zetten op hun specialisme om samen tot een mooie pilot te komen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Op onverwachte momenten verras jij met een te gek idee 
  • Creatieve ideeën uitwerken op papier en beeld vind jij een fluitje van een cent
  • Je bent nieuwsgierig, communicatief sterk & georganiseerd 
  • Je bent een kei in onderzoek en weet de resultaten daarvan in te zetten voor betere video concepten
  • Je bent niet bang om anderen aan te sturen
  • Je studeert HBO en bent 20 weken beschikbaar, van september t/m januari. 
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Wat bieden wij?
We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, productie, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.

Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers!

Iets voor jou? Stuur dan direct je cv, motivatie en portfolio naar josine@clipjesfabriek.nl