Productie & Social Media

Is productie echt jouw ding en weet je alles van social media? Kom dan vanaf 28 augustus 2022 stagelopen bij de Clipjesfabriek! Als echte young professional zet jij met 9 andere stagiairs mediaproducten neer voor opdrachtgevers door het hele land. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

We leggen even uit; een energiek en creatief mediabedrijf, dát is de Clipjesfabriek in Almere. De Clipjesfabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media, websites en/of de publieke omroep. Als young professional weet jij als geen ander hoe je nieuwe media inzet voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.

Daarnaast vertaal jij als stagiair social media & productie de vraag van de klant naar een goed beeldverhaal door draaidagen te produceren en te regisseren. Je werkt mee aan de totstandkoming van verschillende soorten content, zoals blogs en fotografie, voor online doeleinden en weet als geen ander hoe je in een interview de juiste quotes en informatie uit de persoon tegenover je haalt.

Hoe een stage bij ons eruit ziet? Dat laten we je even zien!

Wie ben jij?

  • Van een complexe planning maken lig jij niet wakker 
  • Je omschrijft jezelf als een echte organisator 
  • Creatieve ideeën uitwerken op papier en beeld vind jij een fluitje van een cent
  • Je bent nieuwsgierig, communicatief sterk & georganiseerd 
  • Je bent beschikbaar van 28 augustus t/m 27 januari. 
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops tutorials en instructiemomenten word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.
Er staat je bij de Clipjesfabriek een veelzijdige stage te wachten. Je gaat monteren, interviewen, produceren, fotograferen en meewerken aan de totstandkoming van social media content van het bedrijf. Niet alleen achter de schermen ga je aan de slag met produceren, ook voor de camera heb je een rol! Denk aan het presenteren van een voxpop of een podcast.En natuurlijk leer je alles over klantcontact en werken met opdrachtgevers. Iets voor jou? Stuur dan direct je cv, motivatie en portfolio naar josine@clipjesfabriek.nl