Vacature

De Clipjesfabriek zoekt een jonge ambitieuze projectmanager want Alexander de Waardt verlaat na 10 jaar de Fabriek, dus ‘Big shoes to fill’.

In deze functie werk je intensief samen met de directeur en ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen van een team van tien professionals en tien stagiaires, het opzetten, plannen en managen van videoproducties, klantcontacten en acquisities. Met het acquireren van opdrachten bouw je een eigen netwerk van opdrachtgevers op. Je stelt zelfstandig projectplannen op en stemt deze intern en met de klant af. Op basis van deze afgestemde projectplannen stel je offertes op, die je vervolgens intern afstemt. Zo nodig schakel je tijdig noodzakelijke interne en externe experts in en bij wijze van reflectie stel je projectrapportages en financiële en technische analyses op.

Met jouw innoverende aanpak lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de toekomstvisie en –strategie van een mediabedrijf.
Je bent doelgericht en draagt bij aan het realiseren van de financiële en niet-financiële doelstellingen.
Als netwerker hou je contact met medewerkers, klanten en onderwijsinstellingen, zowel offline als online.
Als teamplayer treed je in voorkomende gevallen op als consultant en als coach voor toegewezen medewerkers.
Je houdt van de werkvloer, dus regelmatig op locatie in een videoploeg voor de logistiek, een inhoudelijk interview en/of om direct contact te hebben met de klant.
Je bent secuur en waakzaam en ziet toe op de naleving en uitvoering van regelgeving en procedures.

FUNCTIE-EISEN:

• HBO;
• Affiniteit met video en sociale media;
• Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
• Skills om met een videoploeg op pad te gaan;
• Klantgericht en commercieel inzicht;
• Creatief en overtuigend in sales;
• Kwaliteit als people manager met jonge mensen (30-);
• Gevoel voor strategische overwegingen en zakelijke belangen;
• Gevoel voor organisatorische verhoudingen;
• Accuraat, flexibel, zelfstandig en verantwoordelijk;
• Analytisch werk- en denkvermogen;
• Netwerker en teamspeler;
• Stressbestendig.

BEDRIJFSPROFIEL

In de Clipjesfabriek produceren vanuit Almere twintig young professionals video’s, vooral korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media. Het unieke van de Clipjesfabriek is dat voortdurend nieuwe young professionals geselecteerd worden uit de beste mbo- en hbo-opleidingen van Nederland. Zij lopen stage, worden getraind, maar laten ook zien wat hun bagage is. Zo is innovatie gegarandeerd en zijn ze bij de Fabriek thuis in digitale, sociale media met alle trends & hypes van dien.
Er worden video’s gemaakt in allerlei variaties: van promo tot portret, van instructie tot eventverslag, van zorgvuldig gescript tot improvisatievlog, van opnames met drones tot uitvoeringen in animatie, van stevig inhoudelijk tot vrolijk en kort. Snel zijn ze ook: een video is in een paar dagen klaar. Sterker nog; er zijn zelfs opdrachten waarbij zij dezelfde dag de montage opleveren. Behalve video, bieden ze mediatrainingen voor als je wilt leren hoe je beter op beeld overkomt en meer rendement kunt halen uit de sociale media.

AANBOD:

Projectmanager bij de Clipjesfabriek is een uitdagende en afwisselende functie in een jonge, dynamische organisatie. Er heerst een prettige werksfeer, met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. De Clipjesfabriek heeft een open feedback-cultuur en investeert in opleiding en training. Het is een baan met uitzicht op een vaste aanstelling met prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. 

Branche Media
Functiegebied Projectmanager/Projectleider/Coördinator
Regio Almere, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Lelystad
Opleidingsniveau HBO
Uren per week 40
Website clipjesfabriek.nl
Interesse? Sollicitatie voor 1 september a.s aan jelle@clipjesfabriek.nl.